5 nagyszerű dolog a mazsoláról

A mazsola segíti az emésztést

A mazsola egyszerű módszer lehet az emésztőrendszer egészségének megőrzésében, ugyanis a test számára hasznos oldható rostokat tartalmaz, így megkönnyítve az emésztést.

A mazsola segíthet a vérszegénység megelőzésében

A mazsola szerepet játszhat a vérszegénység megelőzésében. Nagy mennyiségben tartalmaz vasat, rezet és egyéb vitaminokat, amelyek elengedhetetlenek a vörösvértestek előállításához és az oxigén szállításához a testben.

A mazsola segíthet a reflux kezelésében

A mazsola jelentős mennyiségben tartalmaz hasznos ásványi anyagokat, például az előbbiekben említett vasat és rezet, magnéziumot és káliumot. Ezek lúgos vagy semleges bázisú ásványi anyagok a pH-skálán, és segíthetnek a gyomor savasságának egyensúlyában.

Segíthet a szív-és érrendszeri problémák megelőzésében

A mazsola rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri kockázati tényezőket, például a vérnyomás mértékét, összehasonlítva más harapnivalókkal.

Segít a rák megelőzésében

Az olyan antioxidáns tartalmú ételek, mint a mazsola segítenek a szervezet egészségének fenntartásában, mivel megvédhetik a testet az oxidatív károsodásoktól és a szabad gyököktől. Az oxidatív károsodás és a szabad gyökök kockázati tényezők a rák számos típusában, és az öregedés folyamatában is jelentős szerepük van.

+1 A mazsola segít a szem egészségének megőrzésében

A mazsola polifenolokat tartalmaz, amelyek olyan antioxidánsok, amelyek megvédhetik a szem sejtjeit a szabad gyökök károsodásától. Így segíthet megvédeni a szemet az olyan szembetegségektől, mint például az életkorral összefüggő zöldhályogtól vagy a szürkehályogtól.

Szeretnél te is ilyen egészséges lenni? Akkor markolj fel egy kis mazsolát a webshopunkból…. Most pedig akár 20%-os kedvezménnyel is hozzájuthatsz egyes fajtáihoz a hihetetlen akciónk keretein belül!

Írj Kommentet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart